друкувати


В управлінні ПФУ м.Коломиї впроваджено систему персоніфікованого обліку

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-07-11 10:16:27

Відколи впроваджено систему персоніфікованого обліку відомостей (СПОВ) відділ персоніфікованого обліку, інформаційних систем та мереж управління ПФУ в м. Коломиї зібрав та опрацював 266677 відомостей про застраховану особу, в т. ч. за 2007 р. 31492. Ці відомості використовують для призначення (перерахунку) пенсій. Виписки з облікових карток застрахованих осіб надають згідно з запитами відділів із призначення пенсій та заяв застрахованих осіб. Особі, яка бажає отримати відомості про стаж, заробіток та сплату страхових внесків, слід звернутися до спеціалістів відділу персоніфікованого обліку, інформаційних систем та мереж управління (каб. №6), подати паспорт, ідентифікаційний номер або страхове свідоцтво.

Відділ персоніфікованого обліку, інформаційних систем та мереж у системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування (СПОВ) в управлінні ПФУ м. Коломиї забезпечує збір звітності від роботодавців та самозайнятого населення (підприємців) про заробітну плату (дохід), стаж, унески до пенсійного фонду, внесення отриманої інформації до електронної бази даних, відправку до центрального сховища, видачу виписок із облікових карток застрахованих осіб за період від 1999 до 2007 р.

За 2007 звітний рік залучено до звітності СПОВ 2985 роботодавців, із них 500 – юридичні особи та 2485 – фізичні, в т. ч. 1770 без найманих працівників, з них 1600, які обрали особливий спосіб оподаткування. Не подали звітність 4 страхувальники: 1 юридична особа – ПП „Агросектор”, 3 фізичні особи, що використовували працю найманих працівників, – Р. Малярчук, О. Сапа, А. Снітков.

Джерело: Коломийський вісник
Обговорити на форумі