друкувати


Інформаційний випуск "Події дня", 10 липня (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-07-11 09:50:10

Внаслідок негоди на Коломийщині було знеструмлено три населені пункти та вулицю Івана Франка в місті. Як повідомив диспетчер оперативно-рятувальної служби Юрій Комарницький, енергопостачання населеним пунктам відновлено повністю.

У селі Корнич Коломийського району зареєстровано спробу самогубства. 27-річна жінка, посварившись із власним чоловіком, наковталася пігулок: випила 30 доз анальгіну. Завдяки медикам швидкої допомоги молоду людину врятовано. Жінка категорично відмовилася від госпіталізації.

Обмежити продаж алкогольних та тютюнових виробів у свята та вихідні біля церков – попросили у продавців працівники обласного товариства "Просвіта". Про це та інші наради в обласних інстанціях говорили міські чиновники з керівниками підприємств торгівлі, ресторанного господарства та гуртових баз.

У річці Дністер після проведених дводенних пошуків водолази знайшли тіло потонулого 20-літнього жителя села Коршів Коломийського району. Воно було виявлене за 2 кілометри від місця нещасного випадку. Загалом від початку літнього купального сезону на водоймах області потонули 11 людей, із них 1 дитина.

Коломийський ансамбль бального танцю "Квіти Надії" повернувся із Ялти. На Міжнародному телевізійному фестивалі "Южний експрес", колектив зайняв друге почесне місце. До речі, діти, віком від 4-ох до 7-ми років, змагалися із школярами 12-14-ти років.

"Подорож у таємний світ гуцулів". Саме так називається виставка російського фотохудожника Олексія Антонова. Презентували її у музеї "Писанка". Представлені роботи відображають життя мешканців Карпат і Туви.

Насправді Всеукраїнською можна назвати третю зміну в дитячому оздоровчому закладі "Прикарпатські зорі". У мальовничому гуцульському селі відпочивали діти не лише з Івано-Франківщини, але й зі всієї України. До прикладу, лише з Києва приїхало понад 50 дітей.

13 липня о 12:30 годині в приміщенні Коломийського обласного драматичного театру імені Івана Озаркевича відбудеться тематичний вечір "Поступ до волі" з нагоди 20-літнього ювілею провісника національно-демократичного відродження, першого на Коломийщині громадського Товариства "Поступ". Запрошуються коломияни і гості міста.

Завантажити ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі