друкувати


Інформаційний випуск "Події дня", 7 липня (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-07-08 12:16:15

На Коломийщині знову самогубство. У селі Коршів на вулиці Незалежності "наклав на себе руки" чоловік 1956 року народження. Самогубця знайшли повішеним у власній літній кухні. Про це повідомила диспетчер оперативно-рятувальної служби Любов Козарук. У Коломийському районі також задокументовано факт зберігання та реалізації підакцизного товару. У помешканні жительки району правоохоронці виявили 24 літри фальсифікованої горілки. Про це інформує ЦЗГ УМВС України в Iвано-Франкiвськiй областi.

За церковним календарем Різдво Іоанна Хрестителя. В ніч Різдва Іоанна Предтечі дівчата і жінки запасалися різними травами і квітами. За переказами, вони мають магічну силу. Тому їх зазвичай приносили до церкви для освячення, щоб "вживати потім проти нечесті та переляку".

На чотири дні село Черганівка Косівського району перетворилося в байкерську столицю. Адже там проходив п’ятий відкритий мотобайкфестиваль "Карпатський байкер - 2008". Учасники з усієї України та гості з Європи мали можливість побувати на фолк та рок концертах, покататися на байках.

Знову коломийські шахісти кращі з кращих. Перше місце привезла наша команда з шахового фестивалю "Мукачівське літо-2008". В особистому заліку перемогу здобув також коломиянин Олексій Хріновський. Діана Остяк була сильнішою серед дівчат.

В четвер в прямому ефірі телеканалу "НТК" на ваші запитання відповідатимуть депутати міської ради – члени фракції БЮТ - голова фракції Ярослав Острук, голова бюджетної комісії – Любов Михайлишин, голова комісії з питань приватизації і оренди – Мирослав Ласійчук, член земельної комісії Ярослав Гошій. Телефон для питань 5-08-55.

Завантажити ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі