друкувати


Інформаційний випуск "Події дня", 4 липня (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-07-07 12:53:52

Коломияни та мешканці припрутських сіл можуть спокійно купатися в річці та споживати воду. Загрози зараження туберкульозом немає. Так стверджують працівники Коломийської санстанції та медичної служби виправної установи №41 села Товмачик.

Коломию відвідав народний депутат України Андрій Шевченко. В залі засідань Коломийської міської ради він провів зустріч з депутатами міської та районної ради. На зібранні були представники ЗМІ, лідери політичних партій, громадських організацій та всі бажаючі.

Боржників, які не сплачували кошти за воду та каналізацію від’єднають від мережі. Зроблять це працівники Кременчуцького водоканалу, які вже з понеділка перебуватимуть в Коломиї. Спеціальними методами вони впливатимуть на людей, які підписали угоду про реструктуризацію та не виконують її.

Літній табір для обдарованих дітей-математиків розпочав свою роботу. Намети розбили на узліссі села Княждвір. Організувала його міська організація "Пласт", коштами міської ради, виділеними з програми "Майбутнє України".

Поїхати в гори - справа непроста. Спочатку треба підготуватися, вирішити куди йти та обрати товариство. Далі придбати необхідний інвентар. Чи вдарить це по вашому гаманці та що потрібно знати вирушаючи в похід?

Малі олімпійські ігри пройшли в лікувально-оздоровчому таборі "Прикарпатські зорі". В них взяли участь команди шести районів Івано-Франківщини. Змагалися за перемогу лише ті діти, що відпочивають у таборі. Всі отримали призи та грамоти. На олімпіаду до Слободи їздили і наші журналісти.

Завантажити ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі