друкувати


Інформаційний випуск "Події дня", 3 липня (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-07-04 10:41:09

Звання Заслуженого працівника фізичної культури і спорту України присвоїли начальникові відділу у справах молоді та спорту Коломийської РДА - КОЗОРІЗУ Василю Григоровичу. Цю державну нагороду йому дали за вагомий особистий внесок у розвиток молодіжного руху в Україні, впровадження сучасних методів навчання і виховання молоді, досягнення значних результатів у професійній діяльності та активну громадську діяльність. Василь Козоріз – єдиний в районі державний службовець, який має таку вагому відзнаку Президента України. Своїми досягненнями він поділився і з нашими журналістами.

Гміну Гневіно, що знаходиться поруч з Гданськом у Польщі, по праву вважають центром фестивалів та концертів півночі Речі Посполитої. Лише за останній тиждень там відбулося три великі імпрези. Загалом за рік таких дійств відбувається понад 50. Цього разу до берегів Балтійського моря разом з народним ансамблем "Тайстра" їздив Богдан Малецький.

Ціни на відпочинок в Криму і закордоном зрівнялися. Цього року, в порівнянні з минулим, літня відпустка для українців коштуватиме дорожче. Про те, як краще і вигідніше організувати своє дозвілля, дивіться у сюжеті Мар’яни Мацьків.

Завантажити ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі