друкувати


Інформаційний випуск "Події дня", 1 липня (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-07-02 09:36:04

Непорозуміння між працівниками ДАІ та скутеристом виникло біля міської Ратуші. За словами очевидців, даішники перевищили свої повноваження. Далі погляди сторін конфлікту.

А далі коротка інформація про дорожньо-транспортні пригоди, які сталися минулими днями. На дорогах міста та району трапилося 3 ДТП. Є потерпілі. У двох випадках водії автомобілів при повороті не надали дорогу скутеристам. Це й стало причиною зіткнень. В третій пригоді водій іномарки сам не впорався з керуванням.

В міліцейському середовищі є служба, яку в порівнянні з машинобудівним заводом, можна назвати складальним цехом, звідки виходить готова продукція. Це – слідчий відділ, адже він завершує всю кропітку роботу міліціонерів, працівників карного розшуку та інших служб. 1 липня слідчі відзначають професійне свято – День створення слідчих підрозділів при системі МВС України. Цьогоріч святкують ювілей - 45-у річницю з дня створення. Своїми успіхами та проблемами у день свята поділився начальник Коломийського слідчого відділу Дмитро Мельничук.

Коломиянин Ігор Гаврилюк нещодавно повернувся з обласного конкурсу цимбалістів. У своїй віковій категорії став переможцем. Нагорода такого рівня у юнака перша. Впевнений, що не остання.

Спартакіада священнослужителів Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ відбулась у районному спорткомплексі Прикарпаття. Священики грали у волейбол, настільний теніс та шахи. Робили це для пропаганди здорового життя. Такі змагання єпархія проводить вже другий рік поспіль. Цьогорічні старти приурочили 1020-й річниці Хрещення Русі.

У селищі Печеніжин мешканці визначали кращого шахіста. Там до Дня Конституції відбувся турнір. У цьому ж виді спорту змагалися й представники духовенства. Сильнішого шахіста визначали у рамках спартакіади, яка проходила у Коломиї.

Завантажити ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі