друкувати


Інформаційний випуск "Події дня", 27 червня (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-06-30 10:17:03

Відзнаку братства ОУН-УПА за номером 704 отримав депутат районної ради Ярослав Сорич. Однак своєю він її не вважає, хоча і з гордістю носить медаль. Про те, за що отримав він високу нагороду поділився з нашими журналістами. Подробиці у сюжеті.

У розпал відпусток та період нестерпної спеки дедалі більше людей шукають порятунку у затінених місцях, зокрема, в лісах та парках. Медики ж застерігають: поводитись на природі слід вкрай обережно. Період з травня по серпень вони називають найбільш сприятливим для зараження кліщовим енцефалітом - захворюванням, збудником якого є лісові кліщі.

На фестивалі духовної музики, що походив у Львові одразу дві коломиянки отримали дипломи першої та другої ступенів. Лауреатами стали Наталія Дем’янчук та Ірина Шийко. Обидві співачки були запрошені до участі в гала-концерті в оперному театрі. З переможницями спілкувався Богдан Малецький.

210 випускників вищого-професійного технічного училища №17 сьогодні отримали дипломи. Десяток із них -з відзнакою. Тепер Івано-Франківська область поповнилась новими кадрами робітничих професій. Це слюсарі, електрозварювальники, кухарі-офіціанти, штукатури-лицювальники та електромонтери. Всі ці професії у закладі юнаки та дівчата здобували залюбки.

Міжобласний турнір з тенісу на призи стоматологічного кабінету "Люкс" стартував у четвер на Коломийських тенісних кортах. Присвятили змагання Дню молоді. Це 2-гий тенісний турнір першої категорії, проведений в нашому місті.

Завантажити ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі