друкувати


Інформаційний випуск "Події дня", 25 червня (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-06-26 09:22:28

Торгувати поза межами ринку підприємцям дозволили члени міськвиконкому. І хоч у дозвільний центр міської ради звернулися більше 150-ти бажаючих – місця в архітектурі знайшли лише на 112-ть торгових точок. Тепер каменем спотикання між торгівцями та депутатами став коефіцієнт щомісячної орендної плати. Його величину міські обранці визначатимуть 2 серпня на черговій сесії міської ради.

Про політичну ситуацію в Україні журналістам Прикарпаття розповів депутат Верховної Ради, член фракції БЮТ Дмитро Шлемко. Хто винен і які перспективи очікують нашу державу далі, дивіться в наступному сюжеті. Репортаж з Івано-Франківська.

25 червня митники відзначають своє професійне свято. Коломийський пост є регіональним. Він обслуговує 4 райони: Городенківський, Снятинський, Косівський та Коломийський. За підсумками минулого року коломийські митники були серед найкращих в області.

20 тисяч гривень виділила міська рада на літнє таборування станиці Пласт. Це вдвічі більше, ніж торік. А це дасть можливість, за словами організатора і керівника Лариси Бойцан, втілити в життя ще один новий проект, табір для дітей, які люблять і знають математику.

Справжнє свято коломиянам влаштував Національний Академічний український драмтеатр імені Марії Заньковецької. Львівські актори завітали до нашого міста з прем’єрою комедії Івана Карпенка-Карого "Сто тисяч". П’єса про жадобу головного героя Калитки до грошей примусила глядачів не лише щиро посміятися, а й задуматися про їх згубний вплив.

Літнє сонце може бути як лагідним, так і підступно небезпечним. Під час нестерпної задушливої спеки ми часто забуваємо про цю істину, добравшись до омріяного пляжу або ж працюючи на городі. Так і хочеться зануритись у морську глибінь, поніжитись на сонці, забувши на деякий час про всі повсякденні турботи. Проте не поспішайте після водяної релаксації виставляти своє тіло під пекуче сонячне проміння. Не забувайте, що плавати, а тим більше засмагати, потрібно дуже обережно, інакше ваші враження і самопочуття після відпустки навряд чи будуть приємними. Адже наслідки «сонячної атаки» бувають досить серйозними та гіркими.

Завантажити ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі