друкувати


Можливу трагедію випередив Лорд

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-06-25 12:55:42

Звертаюся до вас із цим листом, бо хочу повідомити про трагедію, яка трапилася 13 червня 2008 р. Я навіть не могла передбачити, що таке можливе.

Ми живемо на вул. Старицького, 19. В нас був собака породи різеншнауцер. Того дня вийшли з ним із дому о 7.30 год. Як завжди, він біг попереду. На вул. Старогончарній за електричним стовпом мій собака впав і не підіймався. Я спочатку не зрозуміла, що трапилося. Коли підбігла, побачила, що він гине, а в роті має дріт. Я кинулася на допомогу, і лише останньої миті збагнула, що дріт під напругою. Він звисав із паркана аж до землі. Я підняла шум, вийшли сусіди. Ігор Бакай зателефонував в РЕС, щоб вимкнули світло. Тільки це все мене не заспокоїло, бо собака мій вмер. Це бідне створіння прийняло смерть на себе. А того дня могла загинути дитина, може, й не одна. Бо всі діти, які проживають на тій вулиці, граються неподалік.

Страшно подумати, яке ставлення в нас до людей, а що говорити про собак. А цей собака на ім’я Лорд (воно йому цілком пасувало), був надзвичайно розумний, тільки не розмовляв, але розумів усе і всіх. А головне, любив людей, вірив їм. І я знаю напевне, що в мене такого друга вже ніколи не буде.

Працівники РЕСу приїхали машиною, обрізали всі свої дроти і ще й огризалися, що вони тут ні до чого. А що, подумаєш, убило собаку, цього разу люди залишилися живі. А якщо б людина, то списали б, так, як робили досі? Сусіди нам повідомили, що два тижні тому обірвався дріт, зачепила машина, яка вивозить сміття. На виклик приїхав такий п’яний електрик, що ледве висів на тому стовпі, а йому на підмогу прийшов ще п’яніший. І можете уявити, що вони могли зробити. Й от вам результат. Тамтешні мешканці сварилися з ними, щоб зробили відповідно, але то не було кому робити. Як можна так ставитися до роботи, тим більше, якщо йдеться про життя людей?

Автор: О. ГУНДЕРУК, "Коломийський вісник"
Обговорити на форумі