друкувати


Міліція Прикарпаття поповниться 30 молодими дільничними інспекторами

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-06-23 10:15:50

За більш як півстолітню історію у стінах колишньої спеціальної школи міліції, потім училища, а тепер Прикарпатського юридичного інституту Львівського Державного університету внутрішніх справ для практичної служби в органах внутрішніх справ було підготовлено понад 12 тисяч офіцерів.

Щороку навчальний заклад удосконалює рівень підготовки, зокрема, майбутніх дільничних інспекторів міліції. Незабаром міліцейські колективи отримають чергове поповнення. Майже третина нинішніх випускників вузу працюватимуть у лавах прикарпатської міліції. Кожному з новобранців, як запевнив начальник УМВС України в Івано-Франківській області Василь Кузнєцов, будуть створені належні умови для роботи, а наставники готові поділитися своїм досвідом і допомогти в адаптації до практичної служби.

Відрадно, що молоді офіцери цілком усвідомлюють відповідальність, яка вже відзавтра буде значно більшою, ніж у період навчання. Тож бажаємо цим юнакам ніколи не розчаровуватися у своєму життєвому виборі, кар’єрного зростання і підтвердження сподівань людей на те, що на варті їхніх прав та інтересів стоять достойні офіцери міліції, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області .

Обговорити на форумі