друкувати


Автопарк енергетиків Прикарпаття до роботи готовий

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-06-20 01:26:07

28 травня в обласній енергопостачальній компанії за участю представника міської державної автоінспекції Петра Залевського та представників станції техобслуговування відбувся щорічний техогляд автотранспорту.

Вже вкотре автопарк ВАТ «Прикарпаттяобленерго» визнано одним з кращих в Івано-Франківській області. Всі машини та спецмеханізми знаходяться у хорошому технічному стані і їх водії по праву можуть ними пишатися, не залежно від того, якої марки і якого року випуску їхні "залізні коні".

Під час цьогорічного техогляду на підприємстві вперше застосовано нову систему оцінювання автомобілів. Згідно неї справність транспорту визначалася коефіцієнтом технічної готовності. Так, для автотранспорту 2002-2008 років випуску він становить – 0,95, для автомобілів та тракторів 1991-2001 років – 0,85, і для транспортних засобів, випущених до 1990 – 0,8. Загалом по ВАТ середній коефіцієнт становить 0,995, що суттєво перевищує норму і прирівнюється до оцінки "відмінно".

За добре виконану роботу керівництво ВАТ преміювало кращих майстрів та водіїв з Івано-Франківського, Лисецького гаражів та з філій товариства.

"Запорукою успішного проходження техогляду є клопітка щоденна праця кожного працівника служби механізації і транспорту, - зазначає заступник начальника служби Ярослав Герега, - автомобільний парк є обличчям нашої компанії, тому ми дбаємо про те, щоб воно було достойним", повідомляє ВАТ "Прикарпаттяобленерго".

Довідка: Всього на підприємстві налічується 374 одиниці транспорту, з них 74 – трактори: у філіях товариства 282 автомобілі, 68 тракторів. В найбільшому – Івано-Франківському гаражі 65 автомобілів та 1 трактор, а у Лисецькому гаражі – 27 і 5 відповідно.
В цьому році для потреб підприємства було закуплено 1 бурильно-кранову машину БКМ Т-150, 2 екскаватори для Калуського та Надвірнянського РЕМ, 2 вишки АП 18.09 – для Коломийського РЕМ та Калуського РЕМ. Також придбано 7 автомобілів УАЗ, в тому числі один призовий автомобіль для майбутніх переможців фахових змагань "Кращий за професією".


Обговорити на форумі