друкувати


Інформаційний випуск "Події дня", 19 червня (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-06-20 12:13:02

Дорого жити – ще дорожче вмерти, краще не їсти, бо за сміття платити багато, збудувати курінь у лісі, бо утримувати міські будинки стає невигідно. Так метафорично можна назвати теми, які сьогодні обговорювали на громадських слуханнях у міській раді. Коломийські комунальні підприємства, а саме: "Ритуальна служба", КПЕЖ та "Колокомунсервіс" вкотре скаржаться, що вони збиткові, тому вимушені піднімати тарифи.

Коломийська міська рада просить власників нерухомого майна на території ВАТ "Коломиясільмаш" протягом місяця з’явитися в сьомий кабінет міської ради для прийняття участі у розподілі території даного підприємства. Інтереси власників, які не звернулися, в подальшому враховані не будуть.

Сесія міської ради прийняла положення "Про правила паркування та стоянок транспортних засобів". Згідно із документом тепер автомобілю, який водій залишить у невстановленому для цього місці, блокуватимуть колеса. Штрафна санкція - 70 гривень. Міська влада просить власників авто звернути на це увагу та їздити вулицями і паркувати машину згідно із встановленими правилами.

Про закономірності розвитку народного мистецтва та його життя в сучасному середовищі говорили сьогодні на засіданні круглого столу в Коломийському музеї народного мистецтва Гуцульщини та Покуття. Обговорення проходило по виставці "Косівський феномен. Мистці 19-20-го століття".

Районне свято хореографії відбулося на Коломийщині. Його присвятили Народному артисту України Володимиру Петрику. Провели дійство на батьківщині танцівника - у Вороні. До найвіддаленішого села Коломийщини приїхали танцювальні колективи Коломийського району.

24 червня в приміщенні Коломийського обласного українського драматичного театру відбудуться гастролі Національного Академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької. 24 червня коломияни матимуть нагоду переглянути комедію Карпенка-Карого на чотири дії "Сто тисяч". Початок дійства о 19:00 годині.

Завантажити ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі