друкувати


Інформаційний випуск "Події дня", 17 червня (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-06-18 11:55:48

На Коломийщині знову зареєстровано самогубство. Цього разу "наклав на себе руки" 25-річний мешканець Отинії. Як повідомила диспетчер оперативно-рятувальної служби Любов Козарук, повішеного хлопця знайшли сьогодні зранку о 05:00 годині. Слідів насильницької смерті на тілі юнака не виявлено. Що штовхнуло молоду людину на самогубство, поки що невідомо.

Центр Коломиї - пішохідна зона. Через тиждень міська влада виконає обіцянку щодо впорядкування руху на центральних вулицях міста. В'їзд збоку площі Шевченка та вулиці Валової буде перекрито. Правила паркування та стоянок транспортних засобів у Коломиї обговорювали на громадських слуханнях. Рішення щодо їх затвердження прийматиме сесія міської ради.

Коломийський дитсадок №18 найближчим часом не закриватимуть – запевнила начальник міського управління освіти Марія Грицан. Чутки про його розформування почали ширитись містом після позачергової сесії 22 травня. В питанні про проведення некомерційних конкурсів обумовлювалась і здача в оренду вищевказаного дошкільного закладу. Депутати цей пункт не підтримали і рішення не пройшло. Яка доля далі чекає на дитсадок "Ластівка" дізнавалася Наталія Яковин.

"Про програму енергозбереження та впровадження енергозберігаючих технологій по місту Коломия на 2008-2010 роки" - таке питання обговорювали на позачерговому засідання виконавчого комітету Коломийської міської ради. Її мета - зменшити енергоємність валового продукту, розробити та зреалізувати енергозберігаючі стратегії. Члени виконкому одноголосно прийняли рішення про затвердження програми.

В Прокураві, що на Косівщині два дні тривав фестиваль "Зелені свята на Гуцульщині". До мальовничого гуцульського села приїхали артисти зі всієї України та з-закордону. Своє мистецтво людям дарували Народні артисти України Алла Кудлай, Іван Попович, Остап Гавриш, гурти "Дзвони" та "Кобза". Окрім звичної фестивальної програми, на другий день організатори провели і конкурс-огляд творчості для дітей та молоді. Два дні на Косівщині працювала знімальна група нашого телеканалу.

Студенти Коломийського коледжу естрадно-циркового мистецтва склали останній державний іспит. Це екзамен з професійної підготовки. Провели його у Народному домі у вигляді шоу. Випускники показували свої вміння з естрадного танцю, еквілібристики та музичного мистецтва. Оцінювала роботи екзаменаційна комісія за участю відомих творчих особистостей Коломиї.

Завантажити ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі