друкувати


"Еко-Дністер 2008"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-06-13 05:41:09

12 червня в місті Городенці відбулося перше робоче засідання проекту "Еко-Дністер 2008" в межах започаткованої програми "Екологічна безпека району".

21-22 червня там відбудеться перша екологічна акція "Річці Дністер – чисті береги" за участю працівників виконавчого апарату обласної та Городенківської районної рад, а також громадських активістів з сіл Незвисько та Луків, вихованців Незвиської філії обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, повідомляє прес-служба голови обласної ради.

Довідка: Проект "Еко-Дністер 2008" діятиме на Городенківщині до 1 вересня. На базі громадської організації Клуб мандрівників "Золоте руно" створено Городенківський туристично-інформаційний центр "Дністровський каньйон".
Впродовж літа проходитимуть навчальні семінари для представників громад району з вирішення проблем екології, облаштування місць зупинок для відпочинку туристів на берегах Дністра, зі створення якісного місцевого туристичного продукту та популяризації туризму в Дністровському каньойоні.


Обговорити на форумі