друкувати


В Івано-Франківську новий керівник податкової інспекції

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-06-07 10:45:59

5 червня 2008 року голова ДПА в Івано-Франківській області Валерій Назаров представив колективу ДПІ в м.Івано-Франківську нового керівника - підполковника податкової міліції Ярослава Кравціва.

Донині він очолював відділ оперативного реагування штабу УПМ ДПА у Львівській області.

Під час представлення новопризначеного керівника був присутній перший заступник Івано-Франківського міського голови Зіновій Фітель.

"Ярослав Васильович має високий рівень підготовки та досвід роботи в податковій службі. Він здобув три вищих освіти, дві з яких - економічна та юридична" – зазначив Валерій Назаров. Голова обласної ДПА висловив сподівання, що новий керівник міської податкової інспекції докладе максимум зусиль, аби робота колективу інспекції була ефективною та результативною.

У своєму виступі новий начальник ДПІ в м.Івано-Франківську Ярослав Кравців окреслив першочергові завдання, які стоять перед колективом інспекції, і зазначив, що питанням номер один залишається забезпечення надходжень до бюджетів усіх рівнів.

Валерій Назаров також подякував колишньому керівникові ДПІ в м.Івано-Франківську Михайлові Шкурашівському за плідну працю, за його зусилля щодо згуртування колективу досвідчених фахівців. Валерій Назаров повідомив, що віднині Михайла Степановича призначено начальником ДПІ в Богородчанському районі Івано-Франківської області, повідомляє ДПА в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі