друкувати


Майбутні платники податків Коломийщини взяли участь у конкурсі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-05-30 12:43:11

27 травня в залі засідань Коломийської ОДПІ відбулося урочисте відзначення переможців та учасників конкурсу дитячої творчості "Податки очима дітей". Мета проведення конкурсу - сприяння формуванню податкової культури дітей; вивчення дітьми ролі, значення та місця податків у житті держави та суспільства; надання дітям можливості реалізувати власні творчі здібності.

На цьогорічний конкурс дитячої творчості "Податки очима дітей" було представлено 18 робіт юних художників двох вікових категорій.

Компетентне журі до складу якого увійшли, окрім працівників податкової інспекції, представники міського і районного відділів освіти, головні редактори місцевих ЗМІ, мистецтвознавці визначило призерів у кожній віковій категорії. Ними стали:
- в ІІ віковій категорії (9-12 років):
1 місце виборов, учень Гвіздецької школи мистецтв Лукинюк Іван за роботу «Сплата податку – запорука безпеки й порядку»,
2 місце – учень Гвіздецької школи мистецтв Джаман Андрій за роботу «Є оподаткування - є служби рятування»;
3 місце – Романюк Наталія, учениця Коломийської дитячої художньої школи за роботу «Податкова опера»;

- в III віковій категорії (13-15 років):
1 місце присуджено Ілюку Віталію, учню Коломийської дитячої художньої школи за роботу «Скарбничка»;
2 місце посіли роботи Сірадчук Соломії, учениці Гвіздецької школи мистецтв за роботи «Сплата податку веде до достатку» і « Несплата податків веде до нестатків, сплати вчасно податок - забезпеч пенсіонерам достаток»;
3 місце – Острук Ірина, учениця Коломийської дитячої художньої школи за роботу «Податки».

Роботи призерів направлені для участі в обласному конкурсі. Переможцям та учасникам конкурсу вручено грамоти та цінні подарунки. Крокує районний конкурс дитячої творчості "Податки - очима дітей" з року в рік. Все відповідальніше ставляться до участі в ньому майбутні платники податків Коломийщини. А як наслідок всієї роботи з дітьми - виховання cумлінного платника податків ще з дитинства, усвідомлення необхідності сплати податків для побудови незалежної та багатої країни - України, в якій їм жити, повідомляє ДПА в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі