друкувати


Номінанти премії імені Тараса Мельничука

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-05-19 02:29:20

Відповідно до рішення комісії з присудження міської літературної премії імені Тараса Мельничука (протокол №2 від 15.04.2008 року) до участі в конкурсі допущено таких літераторів:

Василя Андрушка - поета, члена Національної спілки художників України за збірки поезій "Сон вісімки" та "Брама ЇМ" (м.Коломия. Висунутий на здобуття премії кафедрою філології Коломийського інституту Прикарпатського національного університету .імені Василя Стефаника 10 квітня 2008 року).

Івана Війтенка - поета, члена первинного осередку "Просвіта" с. Коршева Коломийського району Івано-Франківської області за збірки поезій «Вибирай кольори" та "Журавель на стерні" (висунутий на здобуття премії первинним осередком "Просвіти" с.Коршева Коломийського району Івано-Франківської області 8 квітня 2008 року).

Марію Боєчко - редактора літературного альманаху "Джерельні дзвони" (с.Ковалівка Коломийського району Івано-Франківської області, висунута на здобуття премії зборами працівників Коломийської центральної бібліотеки 28 березня 2008 року) за видавництво мистецького альманаху "Джерельні дзвони" № 5,6,7,8.

Михайла Кучірку - поета, члена спілки літераторів Коломиї "Суцвіття" за збірки поезій останніх 12 років: "Такий я повний таємниць", "Дороги", "Мій час", "День", "Тайстра", "Живиця", "Дримба", "Яблунівська ніч" (поема), "Знай і пам'ятай золоті розсипи", "Грунь", "Гуцул" (поема), "Перли" (висунутий на здобуття премії на розширеному засіданні ради спілки літераторів Коломиї "Суцвіття" 23 березня 2008 року).

Василя Михайлищука - поета, члена літературного осередку Коломийської міської організації Національної спілки журналістів України за збірки поезій "Сльозина в терні" та "Травневе зело" ( м. Коломия, висунутий на здобуття премії Коломийською міською організацією НСЖУ 23 березня 2008 року).

Комісія також рекомендувала претендентам на присудження премії розпочати роботу з організації заходів з пропагування їхніх творів серед жителів міста і району до 1 червня.

Автор: Василь ПРОКІПЧИН, голова комісії
Обговорити на форумі