друкувати


На Косівщині вчинено розбійний напад на адміністратора залу ігрових автоматів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-05-15 10:09:51

Зранку 13 травня чимало мешканців Косова, що на Івано-Франківщині, стали очевидцями безпосередньої роботи працівників міліції. Навколо приміщення залу ігрових автоматів правоохоронці простягнули стрічку, за якою працювали виключно експерти і слідчі. Люди перешіптували один одному жахливу звістку – всередині залу лежить покійна жінка.

Одразу ж по приїзді оперативно-слідчої групи було встановлено, що 41-річна технік-адміністратор залу ігрових автоматів з цілодобовим режимом роботи пішла з життя не з власної волі. В залі була порушена обстановка, згодом з’ясувалося, що з каси закладу зникли майже півтори тисячі гривень.

Проведення першочергових оперативно-розшукових заходів правоохоронців з метою встановлення особи чи осіб, причетних до вбивства жінки, особисто очолив начальник УМВС в області генерал-майор міліції Василь Кузнєцов. Зрештою, на місці події керівник міліції був доти, поки не з’явилися реальні підстави запідозрити у вчиненні особливо тяжкого злочину конкретну особу.

За кілька годин оперативники карного розшуку затримали 35-річного мешканця одного з сіл Косівського району. «Міліція знайде вбивцю», - довелося почути розмову людей, які спостерігали за тим, як на місці події працювали правоохоронці. Косівчани, ясна річ, ще не знали, що в цей час затриманого було доправлено в райвідділ внутрішніх справ. Спочатку той кривив душею, начебто не має жодного стосунку до того, що сталося в залі ігрових автоматів. На думку затриманого, він мав певне алібі, причому це може підтвердити стороння особа – водій таксомотору. Останній розповів, що справді вночі перевозив майбутнього затриманого від райцентру і назад.

Таксист не міг знати, що його клієнт незадовго до нічної поїздки тривалий час грав на автоматах. Майбутній фігурант кримінальної справи замість того, щоб сплатити банківський кредит пішов до залу ігрових автоматів і програвся до останньої копійки. Відтак і виник намір повернути свої гроші. Найтяжчу ціну за це заплатила жінка-адміністратор, яка виявилася заручницею матеріальних проблем косівчанина. Понад те, переконавшись, що жінка після раптового нападу не подає ознак життя, зловмисник забрав з собою її сумочку. В сумці не було грошей, тож підозрюваний викинув її на сміттєве звалище.

Після затримання в жителя Косівського району було вилучено 1450 гривень. Саме такою сумою він заволодів ціною насильницької смерті зовсім невинної жінки – матері двох дітей.

На місці скоєння злочину експерти-криміналісти виявили достатньо доказів, які підтверджують причетність затриманого до вчинення розбійного нападу і навмисного вбивства, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі