друкувати


Пришкільні табори готові прийняти дітей

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-05-13 03:00:37

Літнє оздоровлення дітей Коломийського району здійснюватиметься у відповідності до державної програми відпочинку та оздоровлення дітей, розпорядження голови райдержадміністрації.

Оздоровча кампанія розпочнеться першого червня. Відпочинком та оздоровленням буде охоплено не менше 50% дітей шкільного віку. Тривалість оздоровчої зміни становитиме не менше ніж 18 днів, тематичної зміни – не менше як 21 день. Оздоровлення здійснюватиметься в пришкільних таборах – на пришкільних та спортивно-оздоровчих майданчиках, стаціонарних оздоровчих та дошкільних закладах, ЛОК "Прикарпатські зорі", ДЦУ "МДЦ "Артек", ДП "УДЦ "Молода гвардія". Право на отримання путівки в стаціонарні оздоровчі заклади за рахунок коштів районного бюджету мають: діти-сироти, з багатодітних і малозабезпечених сімей, інваліди, диспансерні хворі, обдаровані діти.

Під час канікул діятимуть молодіжні трудові загони, наметові містечка, підліткові клуби, спортивні секції, буде проведено патріотичну науково-пізнавальну програму "Чорний ліс", тренінги з питань профілактики негативних явищ, психологічні консультації. Діти відвідуватимуть музеї, театралізовані дійства, повідомляє прес-служба РДА.

Обговорити на форумі