друкувати


До 63-ї річниця Великої Перемоги

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-05-12 03:24:47

Під звуки мелодії "Степом, степом…" на Площі Скорботи відбулася громадська хода жителів міста і району та мітинг-реквієм, присвячений Дню Перемоги. Ветеранів та всіх присутніх зі святом привітали голова РДА Михайло Вінтоняк і міський голова Юрій Овчаренко.

Відкрив урочистості голова районної ради Дмитро Неміш. Представники влади поклали квіти і вінки до пам'ятника біля вічного вогню. Після панахиди для ветеранів було організовано святковий обід.

У закладах культури, а також в селах та селищах Коломийського району за участю громади біля пам'ятників загиблим ветеранам пройшли святкові урочистості з нагоди Дня Перемоги. Ветеранів вшановано квітами та грошовими допомогами.

Представники районної та міської влади – голова РДА Михайло Вінтоняк, районної ради Дмитро Неміш та міський голова Юрій Овчаренко відвідали хворих ветеранів, які знаходяться на лікуванні в центральній районній лікарні, вручили 15 подарункових наборів привітали зі святом.

Управлінням праці та соціального захисту населення РДА видано 1 санаторно-курортну путівку учаснику бойових дій в санаторій "Ветеран" м.Алушта і 2 засоби реабілітації для інвалідів. До 9 Травня з державного бюджету виплачено гршову допомогу 6676 ветеранам війни на суму 686.4 тис.грн., з місцевого бюджету воїнам ОУН-УПА – 12.1 тис.грн. Згідно з рішенням постійної комісії з питань бюджету районної ради від 22.04.2008 року № 39 придбано за 29550 грн. автомобіль для інваліда ІІ групи Великої вітчизняної війни Стефака В.І., жит.с.Слобода, повідомляє прес-служба РДА.

Обговорити на форумі