друкувати


З 26 по 30 травня в Коломиї відбудеться Всеукраїнський шаховий турнір "Карпатська весна"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-05-07 10:24:49

Громадська організація "Перша Коломийська асоціація шахістів" повідомляє, що відновлюється традиція проведення великих шахових змагань на Коломийщині.

Сподіваємося, що Ви залишитеся задоволеними проведеним разом з нами часом. Цьогорічні змагання ми проводимо в мальовничому куточку Карпат. До послуг учасників змагань будуть комфортабельні 2-, 3- та 4-місні номери з гарячою та холодною водою, басейн, 2 озера. А чи варто говорити про чисте карпатське повітря, неповторну карпатську природу? Якщо до цього додати спортивний азарт, отриманий від можливості позмагатися в одній з найдавніших інтелектуальних ігор, то 5 днів, проведених на турнірі, залишать неповторні позитивні почуття та бажання неодмінно повернутися до нас знову. Велике прохання від організаторів: мати з собою кімнатні тапочки (для зручності та дотримання санітарно-гігієнічних норм у відпочинковому закладі).

З найкращими побажаннями — оргкомітет з проведення змагань.


Положення про проведення Всеукраїнського шахового турніру "Карпатська весна"

1. Мета турніру:
— пропаганди шахів та туристичної привабливості міста Коломиї та Коломийщини;
— підвищення майстерності шахістів.

2. Керівництво турніром.
Керівництво турніру покладається на Першу асоціацію шахістів міста Коломиї та відділ у справах молоді і спорту Коломийської міської ради.

3. Час і місце проведення.
Турнір проводиться з 26 по 30 травня 2008 року. Приїзд учасників — до 12 год. 26.05.2008 року в Коломийський міський шаховий клуб (вул.Чайковського, 33; з авто- та залізничного вокзалу добиратися маршрутними автобусами до зупинки "Супермаркет "555"). Змагання проводяться в відпочинково-оздоровчому комплексі в Карпатах; проживання учасників — у 2-; 3-; 4-місних номерах.

4. Учасники турніру.
До участі в змаганнях допускаються усі бажаючі, які сплатили турнірний внесок: для дорослих — 40 грн, для дітей (1993 р.н. і молодші) та ветеранів (1938 р.н. і старші) —20 грн. В рамках змагань будуть проведені 2 турніри: турнір "В" — для шахістів 2-го, 3-го та 4-го розрядів, турнір "А" — шахісти 1 розряду, КМС та МС. 75% турнірних внесків іде на призи переможців турнірів. Кількість призів та їх розмір визначає суддівська колегія перед початком змагань враховуючи кількість учасників.

5. Умови гри:
— регульована швейцарська система 9 турів;
— контроль часу — 1год. 30 хв. кожному учаснику на партію.

6. Визначення переможців та нагородження призерів.
Місця переможців визначаються відповідно до Правил шахів та регламенту суддівської колегії.
У разі однакової суми набраних очок у 2-х або більше учасників змагань місця визначаються:
- за системою коефіцієнтів Бухгольця (КБ);
- за прогресом;
- за кількістю перемог;
- за результатом особистої зустрічі;
- за кольором фігур особистої зустрічі;
- за середнім рейтингом.

7. Фінансування учасників.
Фінансування учасників відбувається за рахунок організацій, що їх відряджають, та за власні кошти учасників. Вартість проживання учасників разом з 3-разовим харчуванням — 93 грн. на добу.

Дане положення є офіційним викликом на змагання. Останній термін подання заявок про участь в турнірі — 20.05.2008 року.

Контактні телефони:
80677099281 — Шукайлик Михайло;
80505608683 — Бойцан Володимир.
e-mail: boicanvv@rambler.ru

Обговорити на форумі