друкувати


До Великодня – нові оселі від обласної влади для багатодітних родин

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-04-25 12:56:33

У Чистий четвер керівники обласної влади – голова обласної ради Ігор Олійник та голова облдержадміністрації Микола Палійчук вручили двом багатодітним родинам на Снятинщині ключі від нових будинків та подарунки дітям.

Зокрема, до Великодня має нове просторе помешкання вартістю 375 тисяч гривень разом з 20 арами землі багатодітна сім’я Василя і Марії Скрипників з села Стецеви. У них підросте 14 дітей: найстаршому – 22, наймолодшому – 2 місяці.

Також новий будинок вартістю 420 тисяч гривень з господарськими будівлями і 60 арами землі отримала від обласної влади сім’я Миколи і Марії Верстюків з села Залуччя.

Кожній дитині із цих родин Ігор Олійник та Микола Палійчук вручили пакунки з одягом – спортивним костюмами і білизною.

Водночас депутат обласної ради, голова постійної комісії з питань інформаційної політики, діяльності ЗМІ та свободи слова, заслужений журналіст України Ольга Бабій разом з головою Городенківської районної ради Богданом Кобилянським вручила наповнений Великодній кошик із запашною паскою сім’ї Лазарчуків з села Семаківці, в якій виховується 6 дітей, повідомляє прес-служба голови обласної ради.

Обговорити на форумі