друкувати


ІІ відкритий Чемпіонат Коломиї "Що? Де? Коли?"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-04-19 03:37:11

Чемпіонат проводиться 24 квітня 2008 року о 16.00 год. в приміщенні Коломийського Молодіжного центру (вул. С.Петлюри, 11).

Запрошуємо всіх бажаючих!

Положення про ІІ Відкритий Чемпіонат м. Коломиї "Що? Де? Коли?"

1. Місце та час проведення
ІІ відкритий Чемпіонат м. Коломиї з гри "Що? Де? Коли?" (далі - Чемпіонат) проводиться 24 квітня 2008 року о 16 год. в приміщенні Молодіжного центру за адресою: вул. С.Петлюри, 11.

2. Учасники
До участі в Чемпіонаті запрошуються команди від навчальних закладів міста, політичних партій та молодіжних громадських організацій, об’єднань молоді за місцем проживання та інтересами.
Склад команди - 6 гравців + 2 запасних.
Вік учасників - 1987 р.н. та молодші. У випадку, якщо до складу команди входить більше 1 учасника, який старший за вказаний вік, команда може брати участь у Чемпіонаті тільки поза конкурсом. У випадку виникнення підозри стосовно віку учасників, організатори залишають за собою право вимагати підтвердження вікового цензу учасників.
Заявочний внесок від команди складає 20,00 гривень.
Команди зобов’язані підтвердити свою участь у Чемпіонаті не пізніше 22 квітня 2008 року шляхом подання заявки за адресою: м.Коломия, вул С.Петлюри,11, Молодіжний центр.
Телефон для довідок: 8 (03433) 50875.

Дане Положення також розміщене на сайті Коломийського молодіжного центру ( www.kmc.h.com.ua ) та Коломия Web Порталі ( www.kolomyya.org )

(Бланк заявки додається)

3. Правила проведення Чемпіонату
• Чемпіонат проводиться за міжнародними правилами гри «Що? Де? Коли?» (київська система).
• Гра складається з 24 питань, відповіді на які дають одночасно усі команди.
• Завдання команд - дати правильну відповідь на запитання.
• На обговорення відповіді відводиться час - 1 хвилина. За 10 секунд до закінчення хвилини подається сигнал про те, що залишилося 10 секунд.
• Відповідь подається у письмовому вигляді.
• Після закінчення хвилини дається 15 секунд на написання відповіді.
• Ведучий оголошує правильну відповідь тільки після того, як усі команди здали відповіді.
• Вважається, що команда вчасно здала відповідь, якщо капітан підняв руку з карткою з відповіддю до закінчення відведених 15 секунд. Секунданти збирають картки з відповідями (не більше 1 від кожної команди). Відповіді, здані із запізненням, не розглядаються.
• Відповідь вважається неправильною якщо:
- команда здала більше 1 картки з відповіддю;
- відповідь недостатньо розкриває суть питання з достатньою мірою конкретизації (міра конкретизації визначається ведучим);
- форма відповіді не відповідає формі запитання;
- у відповіді допущені грубі помилки, які спотворюють або змінюють суть відповіді.
• У випадку, якщо команда не погоджується з рішенням ведучого, капітан команди має право звернутися з проханням про розгляд скарги (не більше 1 разу за гру). Скарги команд розглядаються під час музичних пауз та перед оголошенням остаточних підсумків Чемпіонату.
• Переможець та призери визначаються за кількістю правильних відповідей. У випадку рівної кількості правильних відповідей переможець та призери визначаються за коефіцієнтом складності питань.

4. Додаткові умови
Команди зобов’язані дотримуватися умов даного Положення та рішень, які приймають організатори.
В ході турніру не допускати некоректної поведінки по відношенню до організаторів, суперників та глядачів (не залишати своїх місць до офіційного закінчення туру, не заважати роботі ведучого, тощо).
Учасникам забороняється під час турніру використовувати мобільні засоби зв’язку та будь-які інші інформаційно-довідкові матеріали. В разі зафіксованої секундантами чи ведучим підказки, яка може вплинути на хід гри, ведучий має право змінити запитання, а людина, яка підказувала повинна залишити гральний зал.

Обговорити на форумі