друкувати


Міліцейські відпрацювання знизили злочинність на вулицях

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-04-14 09:45:14

На сьогодні міліція краю оперативно розкриває чотири з п’яти злочинів, що скоюються в громадських місцях, в тому числі в умовах вулиці. Додаткові заходи з охорони громадського порядку, що здійснюються регулярно від початку року, позитивно вплинули на стан злочинності на вулицях.

Досить зауважити, що порівняно з минулим роком в громадських місцях на третину поменшало мордобоїв з заподіянням тілесних ушкоджень, менше зареєстровано хуліганських проявів та грабежів. Це саме ті види правопорушень, кількість яких засвідчує про реальний стан на вулиці.

Цьогоріч органи внутрішніх справ взяли під особливий контроль населені пункти з неблагополучною обстановкою. Щоби правопорушники відчули заходи правового впливу, міліціонери дедалі частіше почали комплексно відпрацьовувати ці регіони з залученням додаткових сил. І вже не новина, що наприкінці кожного тижня в тому чи іншому населеному пункті активно присутні патрулі вояків внутрішніх військ та наряди Державтоінспекції. Законослухняні громадяни почуваються у безпеці, натомість для правопорушників, як кажуть, настав непевний час.

Підмога міськрайорганам щодо посилення заходів з охорони громадського порядку неабияк допомагає вирішувати й інші правоохоронні завдання. До прикладу, протягом березня в ході відпрацювання населених пунктів Калуського, Коломийського, Галицького районів та обласного центру було розшукано та затримано 6 осіб, що переховувалися від слідства і суду, а також розкрито півсотні злочинів загальнокримінального спрямування, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі