друкувати


ІII спортивні ігри школярів з вільної боротьби

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-04-04 12:06:07

ІII спортивні ігри школярів з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 1991-1993 років народження відбулися 27-30 березня в палаці спорту фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" в м.Львові. Кращі спортсмени областей України, міст Києва, Севастополя та Автономної Республіки Крим брали участь у цих відповідальних змаганнях, які організовують один раз на чотири роки. Збірні команди представляли 13 спортсменів, до складу входили дівчата та хлопці.

У загальнокомандному заліку збірна команда школярів Івано-Франківської області посіла друге місце, поступилася тільки господарям змагань, які мали право перезаліків. В особистому заліку вихованці відділення вільної боротьби нашого міста завоювали дві золоті медалі: Андрій Діордій у вазі 46 кг, учень ЗОШ №8, та Ігор Василишин у 58 кг, учень СШ № 1; третє місце у вазі 54 кг здобув учень політехнічного коледжу Ігор Гайдичук.

Команда нашої області привезла додому 7 золотих, 10 срібних та бронзових медалей. Усі представники області посіли призові місця, а деякі не потрапили до ліміту 13 спортсменів, підсилили збірні команди сусідніх областей.

Попереду відбіркові змагання до чемпіонату Європи в м. Хмельницькому в цій віковій групі, а 5-8 травня 2008 р. наше місто буде організовувати відбіркові змагання чемпіонату України до чемпіонату Європи та світу серед юніорів та юніорок до 20 років.

Джерело: "Коломийський вісник"
Обговорити на форумі