друкувати


Працівники Прикарпаттяобленерго перемогли в конкурсі молодих енергетиків

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-03-28 10:56:11

20 березня 2008 року в Києві відбулося нагородження лауреатів Всеукраїнського конкурсу “Молодь – енергетиці України” – 2007: Відкритий конкурс молодих енергетиків”. Троє працівників ВАТ стали переможцями змагання.

Змагання проходили у таких номінаціях: паливно-енергетичні ресурси, теплова енергетика, атомна енергетика, електроенергетика тощо. У номінації “Електроенергетика” друге місце посів інженер-керівник групи тепловізійного контролю служби ізоляції ВАТ Олександр Галига, третє – інженер служби балансів та нормування ТВЕ Микола Семеген та інженер-аналітик Калуської дільниці ВОПТК Василь Коцан. У своїх роботах хлопці розкрили та проаналізували гострі для сучасної енергетики питання енергозбереження, тепловізійного контролю обладнання та розрахунку втрат електроенергії.

Зазначимо, що участь у конкурсі взяло 56 учасників з усієї України. Це і студенти технічних вузів, і молоді науковці та молоді спеціалісти. Нагородження відбувалося у Київському політехнічному інституті в урочистій обстановці. Всі лауреати отримали пам’ятні грамоти та цінні подарунки від організаторів, а від керівництва компанії – премію.

Конкурс є традиційним і проводиться щороку. Його організаторами виступають Рада старійшин енергетиків та електротехніків України, Науково-технічна спілка енергетиків та електротехніків України, а також Рада молодих енергетиків України. Захід покликаний залучити активну молодь до вирішення проблем галузі та удосконалення існуючих методів роботи. Примітно, що ВАТ “Прикарпаттяобленерго” – єдине енергопостачальне підприємство нашої країни, що було представлене на цьому конкурсі, повідомляє ВАТ “Прикарпаттяобленерго”.

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі