друкувати


Чи українські вузи заполітизовані?

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-03-26 01:51:33

29 березня 2008 року о 12 годині у приміщенні Американських рад (м.Київ, вул. Мельникова, 63) відбудеться круглий стіл "Чи існує реальна заполітизованість в українських ВНЗ?" Захід організовано Київським ресурсним центром для випускників (ARC) та ВМГО "Спілка молодих політологів України".

Приводом для круглого столу стали результати опитування серед студентів-політологів п'яти ВНЗ Києва, проведеного учасниками Спілки молодих політологів України. Опитування, яке було присвячено політичній ситуації в країні, показало, що студенти різних ВНЗ по-різному оцінюють одні й ті самі політичні процеси в Україні.

Під час проведення заходу заплановано наступні етапи:
- презентація результатів дослідження;
- обговорення причин різниці у відповідях на ті самі запитання студентів різних ВНЗ;
- обговорення можливих механізмів щодо запобігання політичній заангажованості у ВНЗ.

Також буде представлено порівняльну таблицю результатів дослідження у різних ВНЗ.

Результатом має стати вироблення реального механізму для унеможливлення будь-якої політичної заангажованості під час навчання.

До участі у круглому столі запрошено представників ВНЗ, у яких проводилось дослідження, представники влади і провідних політичних сил (тих, які представлені у Верховній Раді).

Реєстрація для участі в заході за електронною адресою info@politua.info. Останній день реєстрації - 27 березня 2008 року, повідомляє Освітній портал.

Обговорити на форумі