друкувати


Коломийська РДА оголошує конкурс

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-03-25 09:34:18

Райдержадміністрація оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

- начальника юридичного відділу апарату райдержадміністрації (на період перебування основного працівника у відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею шестирічного віку). Основні вимоги до кандидатів: наявність повної вищої юридичної освіти, високі ділові якості, уміння працювати на комп'ютері, стаж роботи за фахом не менше ніж 5 років або державної служби не менше ніж 3 роки. Додаткова інформація надається райдержадміністрацією за адресою: м.Коломия, вул.Верещинського, 17, тел. 4-74-27.

- провідного спеціаліста-юрисконсульта відділу соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Основні вимоги до кандидатів: наявність повної вищої юридичної освіти, високі ділові якості, уміння працювати на комп'ютері, стаж роботи за фахом не менше 1 року. Додаткова інформація надається районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за адресою: м.Коломия, вул.І.Франка, 40, тел. 2-05-09.

- дві посади головних спеціалістів відділу містобудування та архітектури райдержадміністрації. Основні вимоги до кандидатів: наявність повної вищої освіти за спеціальністю "Архітектура" (денна форма навчання), високі ділові якості, уміння працювати на комп'ютері. Додаткова інформація надається відділом містобудування, архітектури та житлово-комунапьного господарства райдержадміністрації за адресою: м.Коломия, вул.I.Франка, 40, тел. 2-57-88.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи: заяву; особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками; дві фотографії 4x6 см; копії документів про освіту; відомості про дохо¬ди щодо себе та членів сім'ї за попередній рік; копії першої та другої сторінок паспорта громадянина України.

Можна подавати додаткову інформацію стосовно освіти, досвіду роботи, професійного рівня.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: м.Коломия, вул.Верещинського, 17, каб. 4, тел. 4-74-27.

Обговорити на форумі