друкувати


Оцінка якості державних послуг

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-03-24 11:54:57

14 березня в приміщенні конференц-залу TOB "Тетра Оніс" відбулося публічне обговорення результатів аналізу регуляторної діяльності міської ради, здійснення дозвільних процедур та роботи відділу державної реєстрації міської ради в рамках проекту "Оцінка якості державних послуг в сфері підприємницької діяльності в місті Коломиї", який реалізує Асоціація економічного розвитку Коломийщини.

Взяли участь 35 осіб, які представляли владу, бізнес, громадськість, ЗМІ, учасники проекту. Публічне обговорення організовано з метою інформування більш широкого кола підприємців, громадськості, депутатського корпусу, влади про результати аналізу регуляторної політики, здійснення дозвільних та реєстраційних процедур на місцевому рівні та отримання пропозицій щодо вдосконалення.

З аналізом регуляторної політики міської ради виступив керівник проекту Мирослав Оліградський. Експерт проекту Орися Михайлів проаналізувала роботу Коломийського дозвільного центру та відділу державної реєстрації Коломийської міської ради.

Залучали учасників до роботи в групах та одночасного напрацювання пропозицій. Свої презентації зробили групи з представників влади, бізнесу, громадських та політичних партій та група дозвільних служб міста.

Джерело: "Коломийський вісник"
Обговорити на форумі