друкувати


18 березня відбудеться I Всеукраїнська нарада вчителів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-03-15 10:58:00

18 березня 2008 року о 12:00 з ініціативи Міністра освіти і науки України Івана Вакарчука відбудеться I Всеукраїнська нарада вчителів з питань поліпшення вивчення української мови в загальноосвітніх навчальних закладах з навчанням мовами національних меншин. Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти й науки України.

До участі у нараді запрошено вчителів української мови і літератури навчальних закладів з навчанням мовами національних меншин, керівників місцевих органів управління освітою, представників інститутів післядипломної педагогічної освіти, методистів, науковців, видавців, представників засобів масової інформації.

Адреса проведення наради: м.Київ, проспект Перемоги, 10, актова зала Міністерства освіти і науки України, ІІІ поверх.

18 березня 2008 року об 11:00 відбудеться зустріч Міністра освіти і науки України Івана Вакарчука зі студентами-переможцями міжнародних студентських олімпіад та науково-педагогічними працівниками, які працюють з обдарованою студентською молоддю.

Адреса проведення зустрічі: м. Київ, проспект Перемоги, 10, зала колегії Міністерства освіти і науки України, І поверх, повідомляє Освiтнiй портал.

Обговорити на форумі