друкувати


Програма соціально-економічного та культурного розвитку Коломиї на 2008 рік

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-03-13 11:22:44

Розглянувши проект програми соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2008 рік, розроблений за участю відділів і управлінь міської ради, акціонерних товариств, підприємств і організацій міста відповідно до Закону України "Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України", міська рада вирішила:

1. Затвердити програму соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2008 рік (додається).

2. Виконкому, керівникам відділів і управлінь міської ради, керівникам акціонерних товариств, підприємств і організацій створювати сприятливі умови для стабільної роботи підприємств, розвитку підприємництва, взяти під особистий контроль стан виплати заробітної плати та погашення заборгованості з неї, збільшення поступлень до бюджету, своєчасність розрахунків за спожиті енергоносії та безумовне виконання показників програми соціально-економічного і культурного розвитку міста на 2008 рік.

3. Постійним комісіям міської ради активно впливати на втілення в життя заходів щодо реалізації основних положень програми соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2008 рік з питань, що належать до їх компетенції.

Прочитати програму ... [127 Kb / rar]

Обговорити на форумі