друкувати


Однією з найбільших бід українського суспільства являється п’янство і алкоголізм

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-03-12 01:37:20

Алкоголізм – це відсутність батька у дітей, для держави – втрата повноцінного громадянина. Але як завжди є люди, які наживають своє багатство на крові та біді, на гірких сльозах знедолених українців, рідні яких відносять останню гривню з дому, щоб, вживши фальсифіковані алкогольні напої, зашкодити своєму здоров’ю.

Нещодавно працівниками УПМ ДПА в Івано-Франківській області при відпрацюванні території Коломийського району встановлено, що громадянин «Б» в своєму помешканні здійснював виробництво та реалізацію фальсифікованих алкогольних напоїв. І що є особливістю, постійними і потенційними «клієнтами» цієї підпільної «гуральні» були тяжко хворі громадяни, які лікуються на стаціонарі в неподалік розташованому лікувальному закладі.

На підставі постанови Івано-Франківського міського суду проведено огляд житлового приміщення, яке належить громадянину «Б», в ході якого виявлено:
- 220 літрів прозорої рідини з різким запахом спирту в пластмасових каністрах різної ємності;
- 50 літрів прозорої рідини із запахом спирту (розведений спирт);
- 120 порожніх пляшок;
- корки, етикетки різних торгових марок;
- підручні засоби для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв (шланг, лійка, спиртометр).

Всього в ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками податкової міліції вилучено ТМЦ на суму близько 7 тис. грн. та викрито підпільне цехове виробництво фальсифікованих алкогольних напоїв.

По даному факту відносно громадянина «Б» порушена кримінальна справа за ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів, що становлять загрозу для здоров’я та життя людей), повідомляє Управління податкової міліції ДПА в області.

Обговорити на форумі