друкувати


Вручено подяки сільським жінкам-секретарям Коломийщини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-03-07 10:18:33

На базі Сопівської сільської ради відбувся виїзний семінар-практикум з секретарями сільських, селищних рад Коломийського району на тему "Дотримання чинного законодавства в роботі секретарів сільських, селищних рад".

Відкрили семінар керівник апарату Коломийської РДА Михайло Беркещук і заступник голови Коломийської районної ради Михайло Туринський. Запрошені вивчали питання про виконання делегованих повноважень органів виконавчої влади сільськими селищними радами, дотримання вимог чинного законодавства при прийнятті рішень сесіями сільських, селищних рад, планування роботи виконкомів сільських, селищних рад, дотримання вимог законодавства про державну службу та службу в органах місцевого самоврядування, подання інформації про вакантних посадових осіб місцевого самоврядування, номенклатуру справа, дотримання чинного законодавства при реєстрації актів цивільного стану, зміни по безоплатній передачі земель у приватну власність та дотримання Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу".

Учасники семінару поклали вінок до пам'ятника Т.Шевченку в с.Сопів. Голова районної ради Дмитро Неміш вручив подяки чотирьом секретарям і сільському голові за багаторічну сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, материнську самовідданість, народження і виховання трьох і більше дітей та з нагоди Міжнародного Дня прав жінок і миру, а також грошову премію в розмірі 50 грн. кожній від профспілкової організації РДА. Запрошені обмінялися досвідом в роботі та ознайомилися з інфраструктурою села Сопів. У семінарі взяли участь начальники відділів і управлінь РДА, повідомляє прес-служба РДА.

Обговорити на форумі