друкувати


До бібліотек шкіл та пунктів реєстрації надійшли посібники для проходження незалежного тестування

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-03-04 11:15:31

Протягом 15-20 лютого 2008 року до пунктів реєстрації та бібліотек загальноосвітніх навчальних закладів надійшли інформаційні матеріали "Зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень випускників загальноосвітніх навчальних закладів. 2008", видані Українським центром оцінювання якості освіти.

Посібники з обкладинкою жовто-зеленого кольору можна отримати у бібліотеках загальноосвітніх шкіл, професійно-технічних навчальних закладів.

Посібники із обкладинкою зеленого кольору адресовані учасникам зовнішнього оцінювання – випускникам загальноосвітніх навчальних закладів попередніх років. Їх можна отримати в пунктах реєстрації, пред’явивши копію реєстраційної картки.

У цих посібниках розміщено відомості про зовнішнє незалежне оцінювання, процедуру його проведення, програми з кожного предмета тестування, зразки тестових завдань і тренувальні вправи. Ретельне опрацювання поданих у посібнику матеріалів, виконання тренувальних вправ – усе це сприятиме якісній підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання.

Український центр оцінювання якості освіти для підготовки до зовнішнього тестування рекомендує використовувати лише ці посібники. Якщо у Вас виникли певні проблеми з отриманням посібників, негайно зверніться до регіональних центрів оцінювання якості освіти, повідомляє Освiтнiй портал.

Обговорити на форумі