друкувати


Визначено переможців Коломийського районного конкурсу читців

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-02-29 04:17:58

Тамару Дідик – завідуючу клубом с.Пилипи і Ольгу Савчук – ученицю Угорницької школи визнано переможцями у районному конкурсі, присвяченому 194-ій річниці від дня народження Т.Шевченка.

Читці зуміли взяти за душу членів журі, за що отримали перші місця за уривки з поем Т.Шевченка "Назар Стодоля" і "Сова". У конкурсі взяло участь 18 учасників, які читали твори Ліни Костенко, Лесі Українки, Івана Франка та Тараса Шевченка. Треті місця дісталися Романні Жарській з Ковалівки, Валентині Олійник і Яні Рурак з селища Гвіздця. Другі місця одержали Андрій Бирчак з Королівки, Марина Романюк з Угорників і Аліна Качурак з селища Гвіздець.

Організатори, а це працівники центральної районної бібліотеки та відділу культури і туризму райдержадміністрації, запрошені та батьки мали нагоду насолодитися півторагодинним заходом, привабливим як естетично, так духовно і морально.

Нагадаємо, що сьогоднішнім конкурсом читців в районі розпочато заходи щодо вшанування пам'яті Великого Кобзаря, повідомляє прес-служба РДА.

Обговорити на форумі