друкувати


Життя пенсіонерів покращиться

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-02-23 12:12:49

Заступник голови Коломийської райдержадміністрації Богдан Болюк (на фото) взяв участь у нараді по підсумках роботи за 2007 рік в управлінні Пенсійного Фонду в Коломийському районі.

Начальник Пенсійного Фонду Ярослав Тодорів підвів підсумки роботи фонду за 2007 рік. За його словами, власні надходження склали 107.7% планових завдань, що на 30.1% більше у порівнянні з 2006 роком. Протягом звітного періоду "дієвий" борг платників зменшено на 95.8% гривень. На 2008 рік заплановано своєчасну виплату пенсій, збільшення власних надходжень, додаткових ставок, контроль за роботою з арбітражними керуючими, вдосконання співпраці з органами державної виконавчої служби з примусового стягнення боргів до Пенсійного фонду, розширення бази надходжень страхових внесків. У роботі наради взяв участь перший заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду в Івано-Франківській області Валерій Семанишин.

Заступник голови райдержадміністрації провів засідання комісії з питань своєчасної сплати податків і зборів до бюджетів та зменшення збитковості підприємств та організацій, повідомляє прес-служба РДА.

Обговорити на форумі