друкувати


Потужна атака хакерів на Надвірнянську правду

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-02-22 10:22:12

У редакцію ПІАРу надійшов лист від колег із сайту Pravda.if.ua із повідомленням про те, що вже кілька днів на їхній ресурс йде потужна атака хакерів. Подаємо лист у повній редакції.

Шановні користувачі сайту “Pravda.if.ua”, просимо вибачення за незручності, пов’язані з відсутністю нашого ресурсу протягом певного часу в мережі. Проте, це не наша вина – за повідомленням технічної служби підтримки, протягом останніх декількох днів на наш ресурс йде потужна атака хакерів.

Але, оскільки Ви читаєте цю новину, це означає, що навіть найпотужніша атака комп’ютерних спеціалістів не зупинить наше бажання доносити до Вас найсвіжіші і найправдивіші новини. Тільки нещодавно ми вийшли на загальнообласний рівень, а вже зараз з нами рахуються у медійних колах Прикарпаття. Мабуть, саме наше прагнення до чесності і неупередженості «заважає» комусь робити «темні справи», але ми не відступим. До речі, нагадуємо, що у нас нещодавно відкрився новий розділ - «Гаряча лінія» і кожен з Вас може ним скористатися, задля викриття несправедливості і верховенства правди. Правда переможе!

Джерело: Редакція ресурсу "Pravda.if.ua"
Обговорити на форумі