друкувати


Микола Палійчук звільнив 14 радників голови ОДА

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-02-20 06:02:58

"За весь час що я обіймаю посаду голови облдержадміністрації, а це майже чотири місяці, я не бачив їх, не спілкувався з ними, не чув їхніх порад. До мене дійшла інформація, що один з радників зловживав своїм становищем", - так прокоментував своє розпорядження про звільнення 14 радників голови облдержадміністрації Микола Палійчук (на фото).

В інтерв’ю телеканалу "3-я студія" Микола Палійчук пояснив, що Розпорядження про звільнення підписано з метою упорядкування, адже всі вони були радниками екс-голів ОДА. Паралельно голова облдержадміністрації здійснює набір своїх радників. На сьогодні уже призначено трьох радників: Іван Ципердюк даватиме свої поради щодо співпраці із засобами масової інформації, Ольга Бабій – куруватиме гуманітарну сферу, Юрій Купчій став радником по зв’язках із воїнами-інтернаціоналістами.

Головне завдання радників – знати проблеми сфери в якій вони працюють зсередини та не боятись говорити про ці проблеми голові облдержадміністрації. Відтепер у розпорядженні про призначення радників буде вказуватись, що вони є радниками саме голови ОДА Миколи Палійчука, щоб наступний голова області міг обирати радників для себе сам. Раніше у розпорядженнях вказувалось, що людина є просто є радником Голови ОДА, таким чином певні особи призначені ще наприкінці 90-х років продовжували користуватись своїм статусом незважаючи на те, що жодних порад керівникам облдержадміністрації не надавали.

Микола Палійчук зазначив, що число радників не обмежуватиме. Для Голови облдержадміністрації головне, щоб радники були гарними менеджерами, тож їхню діяльність оцінюватиме за ефективністю роботи, повідомляє Івано-Франківська OДА.

Обговорити на форумі