друкувати


Житель Коломийщини удостоєний почесного звання "Заслужений працівник сільського господарства"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-02-18 04:01:04

Незважаючи на негоду, матеєвецька громада з особливою бадьорістю зібралася в Будинку культури. Новина була однією з найприємніших – їхній земляк Василь Дранчук (на фото) згідно з Указом Президента України удостоєний почесного звання "Заслужений працівник сільського господарства".

Святкові урочистості розпочав перший заступник голови райдержадміністрації Степан Стасюк, який привітав пана Василя і вручив грамоту райдержадміністрації та районної ради. Привітання линули звідусіль, адже Василь Михайлович тридцять років пропрацював у сільському господарстві. Закінчив Коршівське училище, там же вивчився на тракториста. Сьогодні працює водієм а ТзОВ "Прометей", яким керує депутат обласної ради, Заслужений працівник сільського господарства Петро Книшук. Ось уже десять років пан Василь працює душа в душу з подружжям Книшуків. Теплі слова подяки адресував Петро Васильович, а сільський голова Дарія Дранчук подякувала батькам за людяність і добре виховання їхнього сина.

На свято теж завітали заступник голови райдержадміністрації Богдан Болюк і начальник агропромислового комплексу райдержадміністрації Петро Соповський. Мешканці та гості свята милувалися чудовим концертом, повідомляє прес-служба РДА.

Обговорити на форумі