друкувати


"Без тебе не цвістиме сад й весна не прилетить на ніжних крилах!"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-02-04 04:03:55

Юнки та юнаки жваво забавлялися після Різдвяних свят. Підбадьорені загадковими поглядами дівчат, тріпотіли серця молодих хлопців. Напівсерйозні погляди парубків будили в очах дівчат живі вогники ще легкого, але вже справжнього кохання. Та раптом ненька-Україна покликала взяти до рук зброю. В розпачі шаленіли душі покинутих дівчат, а світ застиг у материнських риданнях.

Майстерно передали сцену тих трагічних подій Героїв під Крутами в Народному домі м.Коломиї на вечорі-реквіємі, приуроченому 90-й річниці пам'яті Героїв Крут драматичні колективи району. Організували захід відділ культури і туризму РДА та працівники центральної районної бібліотеки.

На вечорі були присутні голова РДА Михайло Вінтоняк, його заступник Мирослав Мацьків, головний спеціаліст відділу з питань внутрішньої політики апарату РДА Галина Дрібнюк, представники ЗМІ, студенти та громадськість (близько 300 осіб). Звучали пісні і вірші на патріотичну тему. По закінченні вечора-пам'яті відбувся районний семінар працівників культури, який провела начальник відділу культури і туризму РДА Людмила Федор. Запрошені обговорили питання про проведення творчих звітів аматорів народної творчості перед населення, виконання плану по спецкоштах та подачу звітності, повідомляє прес-служба РДА.

Обговорити на форумі