друкувати


Святковий антирекорд

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-01-18 01:10:32

Ось і вступив у права 2008 рік. Люди празникують, ходять один до одного в гості, збираються за щедрим столом, колядують, зичать усього найкращого. Але є категорія, які і самі не святкують, й іншим не дають.

Від початку коляди на території міста й району було порушено шість кримінальних справ та надійшло в міліцію 38 заяв та повідомлень про скоєння злочинів. По гарячих слідах правоохоронці розкрили вбивство на вул. Шухевича, де 28-річний племінник позбавив життя свого 40-річного дядька. Також стали явними кримінальні справи незаконного придбання опію та передання наркотичного засобу маріхуани, про три факти хуліганських дій відносно громадян міста.

Якщо проаналізувати повідомлення про злочини, то Коломия встановила антирекорд із побиття громадян, який майже в 2,5 рази перевищує дані з району. Але, крім бійок, у місті скоєно крадіжки з будинків, стільникових телефонів у супермаркеті "555" та на базарі. Один громадянин шляхом шахрайських дій заволодів 8 тисячами гривень у знайомого.

У селах району більшість мешканців на свята з'ясовували стосунки з допомогою кулаків. У Спасі співмешканець гамселив свою половину, а по сусідству чоловік - дружину. У Гвіздці, Великій Кам'янці та Лісках побилися сусіди, вочевидь, багато наколядували та й не могли поділити дивіденди. Зафіксовано зґвалтування в Солові. Не обійшлося без дорожньо-транспортних пригод: на міській вул. Довбуша та в Отинії, на щастя, не було тяжких наслідків.

Автор: Василь НІНЬОВСЬКИЙ, "Коломийський вісник"
Обговорити на форумі