друкувати


За хуліганство довелося відповісти

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-01-16 09:39:33

У чергову частину міськвідділу міліції протягом першого тижня нового року надійшли заяви від мешканців міста і району з приводу: хуліганських витівок (вибиті вікна, погрози по телефону); сварок на побутовому ґрунті між сусідами, родичами; втрат мобільних телефонів з власної необережності. Впродовж 1—5 січня надійшли повідомлення, що в своїх помешканнях померло шестеро людей. Четверо коломийців — 1948, 1955, 1956, 1960 р.н., із Воскресинців — 1948 та Спаса — 1962 р.н. Ознак насильницької смерті на тілах не виявлено.

Протягом 1, 2, 4 та 8 січня на приймальний покій ЦРЛ звернулося за меддопомогою дев'ятеро людей, які отримали травми різного ступеня важкості, а також обморозили кінцівки.

2 та 8 січня працівники міліції склали десять протоколів за статтею 178 Адмінкодексу (розпиття спиртних напоїв та перебування у громадських місцях у нетверезому стані). В чергову частину доставлено двох порушників громадського порядку (за ст. 173 Адмінкодексу — дрібне хуліганство).

Також працівники міліції складали адмінпротоколи за ст. 65 (вирубка молодняка яка призначена для лісовідтворення), за ст. 160 (торгівля у невстановлених місцях), за ст. 164 та 195 (торгівля без відповідних документів, порушення правил торгівлі піротехнічними засобами), вилучено з продажу 860 петард.

Дільничні інспектори спільно з інспекторами МНС проводять подвірні обходи громадян, зокрема, осіб похилого віку, з метою профілактичних бесід щодо користування електроприладами, пічним опаленням, дотриманням Правил пожежної безпеки, — повідомила старший інспектор по роботі з населенням і громадськими формуваннями Роксана Баранська.

Обговорити на форумі