друкувати


Про план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2008 рік

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-01-04 04:45:30

Рішення XXIII сесії Коломийської міської ради від 25.12.2007 р. № 926-23/2007.

Керуючись ст. 7 Закону України "Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності" та Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада вирішила:

1. Затвердити план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2008гж згідно з додатком.

2. Проекти регуляторних актів попередньо розглядати в постійних комісіях міської ради відповідно до профілю їх діяльності та погоджувати із комісією з питань розвитку підприємництва та регуляторної політики.

3. Опублікувати дане рішення в газеті "Коломийський вісник".

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань розвитку підприємництва та регуляторної політики і на заступника міського голови В.Тарновецького.

ПЛАН ДІЯЛЬНОСТІ З ПІДГОТОВКИ ПРОЕКТІВ РЕГУЛЯТОРНИХ АКТІВ НА 2008 РІК

1. Вид та назва проекту - рішення виконкому "Про встановлення тарифів на послуги комунального підприємства "Лазня", мета прийняття - забезпечення сталого функціонування підприємства у зв'язку із збільшенням цін на енергоносії та водопостачання, строки підготовки - протягом року, відповідальність за розроблення проекту - комунальне підприємство "Лазня",

2. Рішення виконкому "Про встановлення тарифів на послуги водопостачання та водовідведення" - забезпечення сталого функціонування підприємства та в зв'язку з ростом цін на енергоносії - четвертий квартал, комунальне підприємство "Коломияводоканал".

3. Рішення виконкому "Про встановлення тарифу на квартирну плату (плату за утримання будинків та прибудинкових територій)" - забезпечення сталого функціонування підприємства у зв'язку із збільшенням розміру мінімальної заробітної плати та в зв'язку з доведенням кількості послуг відповідно до постанови Кабінету міністрів від 12.07.2005 р. № 560 - протягом року, комунальне підприємство з експлуатації житла.

4. Рішення виконкому "Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій" - забезпечення сталого функціонування підприємства та в зв'язку з ростом цін на енергоносії - протягом року, КП "Житлотеплосервіс - 1".

5. Рішення виконкому "Про встановлення тарифів на захоронення твердих побутових відходів" - забезпечення сталого функціонування підприємства та в зв'язку з ростом цін на енергоносії та матеріали - протягом року, ТзОВ "Колокомунсервіс".

6. Рішення виконкому "Про затвердження тарифів з надання ритуальних послуг" - забезпечення сталого функціонування підприємства та в зв'язку з підвищенням мінімальної зарплати - протягом року, КП "Коломийська міська ритуальна служба".

7. Рішення виконкому "Про затвердження тарифу на вивезення та захоронення сміття з приватного сектора та юридичних осіб" - покращення санітарного стану міста - третій квартал, комунальне підприємство з експлуатації житла.

8. Рішення виконкому "Про затвердження плати за видачу довідок населенню" - покращення обслуговування населення - третій квартал, комунальне підприємство з експлуатації житла.

9. Рішення виконкому "Про затвердження норм накопичення твердих побутових відходів" - покращення санітарного стану міста - перше півріччя, відділ управління комунальним майном.

10. Рішення виконкому "Про встановлення граничної рентабельності для формування тарифів на послуги водопостачання та водовідведення" - врегулювання відшкодування витрат КП "Коломияводоканал" за надані послуги водопостачання та водовідведення та забезпечення виконання порядку формування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення - четвертий квартал, комунальне підприємство "Коломияводоканал".

11. Рішення міської ради "Про внесення змін і доповнень до ст. 6 "Положення про місцеві податки і збори" - перегляд чинних ставок єдиного податку за КВЕДами діяльності 15.81.0 - виробництва хліба та хлібобулочних виробів, 93.02.0 - надання послуг перукарнями та салонами краси - друге півріччя, Коломийська оДПІ.

12. Рішення виконкому "Про погодження тарифів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом" - покращення фінансово-економічного стану підприємства - протягом року, Коломийське АТП.

13. Рішення виконкому "Про збір за припаркування автотранспорту в центральній частині міста" - покращення надходжень до місцевого бюджету - перший квартал, управління економіки міської ради.

14. Рішення міської ради "Про затвердження нормативно-грошової оцінки м. Коломиї станом на 1.3.2008 року" - забезпечення приведення нормативно-грошової оцінки міста у відповідність у зв'язку з індексацією земель, покращення показників надходжень до міського бюджету - перший-другий квартал, відділ земельних відносин міської ради.

Обговорити на форумі