друкувати


Черговий "фейк" російських ЗМІ.

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2016-01-26 03:32:55

Російська пропаганда розповідає про "європейську делегацію політиків і юристів", яка приїхала на окуповану Росією частину Донбасу для "фіксації звірств українських силовиків". Ось тільки в цю "європейську делегацію" входить лише член французької право-радикальної партії Марін Ле Пен, доньки відомого неонациста Жан-Марі Ле Пена, і два представники чеської комуністичної партії.

Вказана "делегація" привезла з собою юристів, які збираються звертатися до європейського суду з прав людини з позовом проти "українських карателів", ось тільки доказова база – це "документи "ДНР"", які мають таку саму юридичну силу, як і бюлетені "ДНР", роздруковані на чорно-білому принтері.

Вся ця історія – це черговий пропагандистський фейк, який направлений лише на те, щоб збуджені адепти "русского міра" не відволікались на справжню реакцію світової спільноти на російську агресію, на заяви ОБСЄ, на хід розслідування катастрофи МН17 та на заяви міжнародних правозахисних організацій про постійні та грубі порушення прав людини російськими терористами.