друкувати


Любомир Глушков: "Балотуватися чи ні, від якої політичної сили – питання не на часі і остаточного рішення мого ще немає"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-08-13 06:20:50

Любомире Олексійовичу, нещодавно в деяких прикарпатських ЗМІ з’явилася інформація про те, що Ви плануєте брати участь у виборах міського голови Коломиї. Можете підтвердити чи спростувати ці чутки?

Насамперед, хочу зазначити те, що до місцевих виборів є ще дуже багато часу. Тому говорити про моє балотування, мабуть, є передчасним взагалі.

Сьогодні я працюю на посаді Голови Коломийської РДА, і повірте, роботи вистачає – підготовка шкіл до навчального року, збір урожаю, залучення інвесторів і т.д. Це лише короткий перелік питань, які щодня потрібно тримати на контролі.

Якщо ви вже згадали вибори, то ви знаєте, що вони відбуватимуться за новим законом, який ні громадськість ні місцевий політикум ще добре не опрацювали. Тому, на мені також лежить відповідальність у забезпеченні чесних та прозорих виборів на Коломийщині.

Разом з тим, я щиро вдячний різним партіям демократичного спрямування та громадським організаціям, які сьогодні висловлюють бажання моєї участі у виборах міського голови Коломиї.

Однак, ще раз хочу повторити, що балотуватися чи ні, від якої політичної сили – питання не на часі і остаточного рішення мого ще немає.