друкувати


Майже 60 тисяч послуг надано Коломийським центром обслуговування платників

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-07-29 09:35:39

В першому півріччі поточного року Центром надано 56,6тис. адміністративних, інформаційних та консультативних послуг. Зокрема, адміністративних послуг - в кількості 5998. Про це повідомив в.о.начальника Коломийської ОДПІ ГУ ДФС в Івано-Франківській області Іван Кирик.

За його словами серед них найбільш запитуваною залишається послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків - 51%, реєстрації книг обліку розрахункових операцій -13%, надання витягів платникам єдиного податку -10%, реєстрації платників єдиного податку- 10%.

Надано 3504 консультацій, опрацьовано 16957 документів вхідної кореспонденції, 32955 податкових декларацій та розрахунків. Також у Центрі розміщена тематична друкована продукція, оформлено інформаційні та тематичні стенди, що містять зразки заповнення заяв, податкової звітності, актуальну інформацію з питань оподаткування.

Тож Коломийська ОДПІ запрошує скористатися послугами Центру обслуговування платників, який знаходиться за адресою: м.Коломия, вул. Б.Хмельницького,3.

Джерело: Прес –служба Коломийської ОДПІ