друкувати


Страхувальники Коломийщини збільшили сплату ЄСВ майже на 10 млн.грн.

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-07-15 02:20:03

За словами в.о.начальника Коломийської ОДПІ Івана Кирика за перше півріччя поточного року платники єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування перерахували до бюджету 136 млн грн., що на 9,8 млн.грн. більше аналогічного періоду минулого року. Зокрема у червні страхувальники Коломийщини сплатили 28,8 млн.грн. ЄСВ.

На даний час в Коломийській ОДПІ на обліку перебуває 8668 платників єдиного соціального внеску, в т.ч. які подають звітність щомісячно – 2088, з них 845 юридичних осіб та 1243 фізичних осіб – підприємців. Майже 98% звітності подано ними в електронному вигляді.

Коломийська ОДПІ звертає увагу, що повідомлення про прийняття працівника на роботу подається власником підприємства, установи, організації або уповноваженим органом (особою) чи фізичною особою до територіальних органів Державної фіскальної служби за місцем обліку їх як платника єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за формою згідно з додатком постанови Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 року № 413 до початку роботи працівника за укладеним трудовим договором.

Джерело: Прес –служба Коломийської ОДПІ