друкувати


В районі здійснено перевірку дитячого оздоровчого табору "Прикарпатські зорі"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-07-10 09:15:59

9 липня 2015 року голова Коломийської районної державної адміністрації Любомир Глушков, голова Коломийської районної ради Богдан Болюк та начальник Коломийського управління Держсанепідемслужби в Івано-Франківській області, головний Державний санітарний лікар Михайло Микитюк відвідали та проконтролювали роботу дитячого оздоровчого табору "Прикарпатські зорі" в с. Слобода

В дитячому оздоровчому таборі "Прикарпатські зорі" відпочивають школярі з Коломийщини та м. Києва, на даний час в таборі оздоровлюється 74 дитини, серез них 7 школярів, батьки яких захищають цілісність України в зоні проведення АТО.

Під час робочого візиту голова Коломийської районної державної адміністрації Любомр Глушков ознайомився з умовами відпочинку школярів у таборі, поспілкувався із дітьми, педагогічним колективом та оглянув стан будівлі. Очільник району зазначив, що головне завдання - це подивитися, в яких умовах відпочивають діти в таборах, як їх годують, яка сама організація роботи табору та зазначив, що для нього дуже важлива думка самих дітей щодо їх відпочинку. Діти в один голос із захопленням ділилися враженнями та розповідали про своє дозвілля.

Як повідомив головний Державний санітарний лікар Михайло Микитюк оздоровчі табори посилено контролюються, всі учні та персонал проходять медичний огляд, приділяється значна увага запобіганню різного роду кишкових інфекції, постійно перевіряються харчоблок та водопостачання. У закладі створені всі умови для того, щоб діти могли оздоровитися та у повному обсязі відновити сили перед новим навчальним роком: п’ятиразове харчування, лікувальна фізкультура та заняття спортом, свіжі фрукти, соки та кисневі коктейлі для профілактики захворювань дихальних шляхів. Працівники оздоровчого табору, педагоги та обслуговуючий персонал щоденно опікуються дітьми. Велика увага у таборі приділяється культурно-розважальними заходам та заняттям спортом.

Джерело: Коломийська РДА