друкувати


Кращого спортсмена місяця нагородили в День молоді

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-06-30 01:50:37

Інтернет-видання "Коломия ВЕБ Портал" вже розповідали про 13-річного коломиянина Ярослава Михалушка, який привіз додому перемогу з Чемпіонату України з боксу серед юнаків. Серед 300 молодих боксерів наш спортсмен виявився найкращим.

Це не єдине досягнення боксера, тому ГО "Фонд пам’яті Андрія Федчука" спільно з відділом молоді і спорту міської ради присудили звання кращого спортсмена місяці саме Ярославу Михалушку. Нагородження відбувалось на урочистостях, присвячених Дню Конституції України та Дню молоді, в парку ім. Трильовського під час благодійного марафону. Нагороду отримував батько Ярослава – Тарас Михалушко. Сам боксер наразі знаходиться на виїзних тренуваннях. Він готується до Чемпіонату Європи з боксу. Батько дуже пишається сином і вдячний за відзнаку. Він впевнений, що такі нагороди стимулюють молодь досягати більших вершин.

Грамотою від відділу молоді та спорту батькові чемпіона нагородив заступник міського голови Ігор Граділь. Кубок та грошову винагороду від ГО "Фонд пам’яті Андрія Федчука" вручав меценат Фонду Василь Мацьків. Він вважає, що спортсменів постійно потрібно підтримувати та відзначати їхні успіхи. Це допоможе їм продовжувати розвиватись та прагнути більших перемог та досягнень.

Автор: Яна Букреєва