друкувати


Коломийський ЦОП за п’ять місяців надав більше 53 тисяч сервісних послуг

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-06-26 10:15:49

За словами в.о.начальника Коломийської ОДПІ Івана Кирика з початку року Центром обслуговування платників суб‘єктам господарювання та громадянам надано 53635 сервісних послуг, в тому числі 4601 адміністративних послуг.

Найбільшою популярністю користувалася послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. З початку року фізичним особам – громадянам надано 2429 таких послуг.

Крім того, за цей час зареєстровано 597 реєстраторів розрахункових операцій, книг обліку розрахункових операцій та розрахункових книжок, видано 95 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, 284 довідки про подану декларацію про майновий стан і доходи, а також 458 витягів з реєстру платників єдиного податку, тощо. Опрацьовано 14677 листів, надано 3007 податкових консультацій, видано 242 ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Нагадуємо, що платники мають змогу ознайомитися з переліком адміністративних послуг, які надаються у ЦОП Коломийської ОДПІ та інформаційними картками адміністративних послуг на суб-сайті ГУ ДФС у Івано - Франківській області в розділі "Адміністративні послуги", а також на інформаційних стендах у приміщенні Центру обслуговування платників Коломийської ОДПІ за адресою: м.Коломия, вул. Б.Хмельницького,3.

Джерело: Прес –служба Коломийської ОДПІ